Draagbare pH/temp.-meter voor bodemonderzoek, met elektrode HI12923, DIN-connectie
HI99121

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met elektrode, kalibratievloeistof,  elektrodereinigingsvloeistof, beker, batterijen, kalibratiecertificaat en handleiding, in een stevige draagkoffer

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De HI99121 kit werd ontworpen om snel en accuraat pH te meten rechtstreeks in de bodem. Elk item in deze kit werd gemaakt om metingen in het veld te vereenvoudigen zonder aan nauwkeurigheid te verliezen. Met de HI99121 kunt u de pH van de bodem meten zowel direct als na de bereiding van het verdunde monster. Om de pH rechtstreeks in de bodem te meten, bevat de kit een conische pH-elektrode die de grond gemakkelijk doorboort.

Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

Conische elektrode

De HI12923 pH-elektrode is speciaal ontworpen om rechtstreeks in de grond te meten. Het toestel heeft een conische geharde tip en kan rechtstreeks in een vochtige of zachte bodem gebracht worden. De elektrode bevat een temperatuursensor naast de tip zodat er direct kan worden gemeten en de temperatuur kan worden gecompenseerd.

Een Quick Connect DIN-connector zorgt ervoor dat bevestigen en loskoppelen van de elektrode eenvoudig en gemakkelijk gaat. De rubberen ommanteling beschermt de kabel en creëert een afgesloten verbinding voor extra betrouwbaarheid.

Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt. Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek.

De nieuwe IP67-behuizing is ontworpen om bestand te zijn tegen stoten, vallen en morsen in het dagelijks leven en garandeert topprestaties in elke omgeving. Deze meters zijn volledig beschermd tegen indringing van stof en water vanuit elke richting.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Waterbestendige behuizing
  • Batterijspanning getoond op het scherm
  • Battery Error Prevention System
  • IP67 behuizing
  • Quick Connect-elektrode
  • Compleet geleverd