Waterbestendige draagbare pH/temp.-meter voor wijn met DIN-connectie FC10483
HI99111

Levertermijn: 2 à 3 weken
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd in draagkoffer met elektrode, kalibratievloeistof, elektrodereinigingsvloeistof, beker, batterijen, kalibratiecertificaten en handleiding

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De HI99111 is een duurzame, waterdichte en draagbare pH- en temperatuurmeter die speciaal is ontworpen voor het meten van vruchtensappen, en wijnmost. Automatische kalibratie wordt uitgevoerd op één of twee punten met twee sets buffers. De kalibratiebuffers bevatten een kalibratiepunt van pH 3,00 in plaats van pH 4,01 om de verwachte pH beter te ondersteunen. Alle kalibratie- en meetwaarden worden automatisch gecompenseerd voor temperatuurvariaties.

Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

Toepassingsspecifieke elektrode

Uw metingen vereisen gedetailleerde aandacht, en dat geldt ook voor uw elektroden. Uw elektrode is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw branche, van behuizing tot junctietype. Verwacht topprestaties met een voor uw doel gemaakte meter!

Een Quick Connect DIN-connector zorgt ervoor dat bevestigen en loskoppelen van de elektrode eenvoudig en gemakkelijk gaat. De rubberen ommanteling beschermt de kabel en creëert een afgesloten verbinding voor extra betrouwbaarheid.

Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt. Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek. De nieuwe IP67-behuizing is ontworpen
om bestand te zijn tegen stoten, vallen en morsen in het dagelijks leven en garandeert topprestaties in elke
omgeving. Deze meters zijn volledig beschermd tegen indringing van stof en water vanuit elke richting.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Waterbestendige behuizing
  • Batterijspanning getoond op het scherm
  • Battery Error Prevention System
  • IP67 behuizing
  • Quick Connect-elektrode
  • Compleet geleverd