Magneetroerders

Magnetische roerders met Speedsafe-technologie

Elke Hanna-roerder is uitgerust met een snelheidssensor (opto-sensor) gekoppeld aan een FVC (frequency voltage converter), die de snelheid op de monitor aangeeft. Wanneer de snelheid het voorgeprogrammeerde maximum bereikt, zal de snelheidsbegrenzer de VCO stilleggen, om zo de snelheid van de motor te vertragen. Dit garandeert dat, wanneer de lading plotseling weggehaald wordt van de roerder, de motor niet zal versnellen tot een snelheid die gevaarlijk is voor zowel gebruiker als roerder.

Vergelijkbaar met de zoom-functie van een microscoop, kan u toegang krijgen tot twee aparte snelheidsbereiken. Dit garandeert maximale herhaalbaarheid van experimenten.

Met de Hanna auto-feedbackroerder, wordt elke verandering in de vloeibaarheid of in het volume van de oplossing automatisch gecompenseerd, om de snelheid constant te houden.

Briljant design, waarbij gebruik gemaakt wordt van gesofisticeerde elektronische technologie, waardoor de beste prestaties geleverd worden. De onderdelen zijn ontworpen en vervaardigd volgens strikte richtlijnen om volledige betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Alle componenten zijn gemonteerd in een behuizing bedekt met een roestvrije stalen plaat, die spatwaterdicht is en bestand tegen chemicaliën.

Een aan/uit-schakelaar en een zekering op het achterpaneel zorgt voor een eenvoudige manier om de stroom uit te schakelen in het geval van kortsluiting. Het circuit is geaard naar de behuizing voor extra bescherming.

Sorteren op
Sorteren op