Mini-controllers

Traditioneel vereist procescontrole aanzienlijke investeringen in systeemontwerp, uitrusting, onderhoud en opleiding. Met onze mini-controllers kunnen we u een oplossing aanbieden voor bedrijven die een proces zuinig moeten controleren. Hanna's mini-controllers zijn eenvoudig te gebruiken en laten nauwkeurig, continu toezicht en controle van pH, ORP, TDS, EC, resistiviteit en niveau toe. Deze compacte, procesinstrumenten zijn ontworpen om consistent te presteren in de meeste omgevingen en omstandigheden.

Onze reeks eenvoudig te bedienen controllers werd speciaal ontworpen voor hydrocultuur, zwembaden of toepassingen waar ruimte of kosten een belangrijke bekommernis is. Dankzij hun compacte formaat kunnen ze geplaatst worden in nauwe ruimtes en juist naast reservoirs of vaten. De lage kostprijs van deze meters maakt het mogelijk om processen, die manueel onderhouden werden, automatisch te controleren, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld bespaard wordt.

Onze herontworpen controllerreeks heeft een groter lcd voor gemakkelijke aflezing, manuele uitgangscontrole voor eenvoudig onderhoud, een tijdsgebonden controlesysteem en een veelkleurige led om de toestand van de meter aan te duiden (meting, dosering of alarm modus).

Sorteren op
Sorteren op