Vacature Administratief medewerker binnendienst

26/11/2021

Hanna Instruments

Hanna Instruments, met hoofdkantoor in de VS, is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van meet- en regelinstrumenten voor wateranalyses. De instrumenten worden gebruikt in tal van toepassingen: van afvalwateranalyses tot voedingsindustrie en van zwembad- tot spawateranalyses. Hanna Instruments is door de jaren heen uitgegroeid tot een organisatie met 60 vestigingen in 30 landen en vier productie-eenheden wereldwijd. Vanuit het kantoor in Nieuwegein wordt Nederland bediend.

Functieomschrijving

Je komt terecht in een klein maar hecht team  waarbinnen je verantwoordelijk bent voor de volgende taken:

  • opstellen van offertes
  • verwerken van bestellingen
  • opstellen uitgaande facturen
  • eerstelijns contact met klanten en leveranciers per telefoon en mail
  • ondersteuning van de buitendienst
  • beheren klantenbestand

Profiel

We zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot die over een goede dosis teamspirit beschikt. Je hebt een hbo-diploma of hbo denk- en werkniveau. Je bent proactief, kunt efficiënt werken en bent tweetalig (NL/EN). Je bent commercieel ingesteld, functioneert goed bij een hoge mate van zelfstandigheid en bent dynamisch en stressbestendig.  Je bent nauwkeurig, klantvriendelijk en je kunt goed overweg met MS-Office  en geautomatiseerde orderverwerkingssystemen.  Kennis van Navision of MS Business Central is een pluspunt, evenals kennis van boekhouding.

Aanbod

Een vaste, uiterst gevarieerde functie waarbij je ruimte krijgt om initiatief te nemen en jezelf verder te ontplooien. Het betreft een fulltime baan met een salaris dat in lijn ligt met jouw ervaring.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en cv naar Vicky Pezzuto via: info@hannainstruments.nl 

< Terug