Vacature Adviseur Zuidwest Nederland

25/07/2022

Hanna Instruments, met hoofdkantoor in de VS, is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van meet- en regelinstrumenten voor wateranalyses. De instrumenten worden gebruikt in tal van toepassingen: van afvalwateranalyses tot voedingsindustrie en van zwembad- tot spawateranalyses. Inmiddels is Hanna Instruments uitgegroeid tot een organisatie met 60 vestigingen in 30 landen en vier productie-eenheden wereldwijd. Vanuit het kantoor in Nieuwegein worden in Nederland vier regio’s bediend.

Om onze marktpositie binnen de Nederlandse markt verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar gedreven:

Technisch Commercieel Adviseur

  • regio Zuidwest Nederland (m/v)

Werken in een dynamische omgeving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkoopsucces van Hanna Instruments binnen je regio. Je start met het volgen van producttrainingen en verdiept je in het grote scala aan oplossingen. Je leert door te doen, brengt veel nieuwe klantbezoeken en onderhoudt de contacten met de relaties binnen je regionale netwerk. Je gaat zelfstandig op pad, adviseert, onderhandelt met klanten en prospects, zorgt voor een goede opvolging van de offertes en een correcte afhandeling van de orders. Je krijgt coaching van en rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager.

Gevraagd

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding of mbo werk- en denkniveau, commerciële ervaring en affiniteit met chemie. Je hebt lef, bent gedreven, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed omgaan met een hoge mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je woont in het werkgebied.

Aanbod

Hanna Instruments biedt een uitdagende en afwisselende functie voor een adviseur die diepgang zoekt en zijn of haar kennis wil inzetten ten behoeve van een grote diversiteit aan klanten. Een informele en ondernemende bedrijfscultuur. Volop kansen om in marktaandeel groei te realiseren en de goede naamsbekendheid verder uit te bouwen. Een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een leaseauto zijn vanzelfsprekend inbegrepen.

Zet jij graag een éxtra stap om de concurrentie voor te blijven? Stuur dan je cv inclusief motivatie naar info@hannainstruments.nl. t.a.v. dhr. J.W. Timmerman.

< Terug