Vacature Adviseur

14/01/2019

Hanna Instruments, met hoofdkantoor in de VS, is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van meet- en regelinstrumenten voor wateranalyses. De instrumenten worden gebruikt in tal van toepassingen: van afvalwateranalyses tot voedingsindustrie en van zwembad- tot spawateranalyses. Inmiddels is Hanna Instruments uitgegroeid tot een organisatie met 60 vestigingen in 30 landen en vier productie-eenheden wereldwijd. Vanuit het kantoor in Nieuwegein worden in Nederland vier regio’s bediend.

Om onze marktpositie binnen de Nederlandse markt verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gedreven:

Technisch Commercieel Adviseur regio Midden Nederland (m/v)

Vrijheid en werken in een dynamische omgeving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkoopsucces van Hanna Instruments binnen de regio Midden Nederland. Je start met het volgen van producttrainingen en verdiept je in het grote scala aan oplossingen. Je leert door te doen, brengt veel nieuwe klantbezoeken en onderhoudt de contacten met de relaties binnen je regionale netwerk. Je gaat zelfstandig op pad, adviseert, onderhandelt met klanten en prospects, zorgt voor een goede opvolging van de offertes en een correcte afhandeling van de orders. Je krijgt coaching van en rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager.

Gevraagd

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, commerciële ervaring en affiniteit met chemie. Je hebt lef, bent gedreven, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed omgaan met een hoge mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je bent woonachtig in het werkgebied.
Geboden: een uitdagende en afwisselende functie voor een adviseur die diepgang zoekt en zijn of haar kennis wil inzetten ten behoeve van een grote diversiteit aan klanten. Een informele en ondernemende bedrijfscultuur. Volop kansen om in marktaandeel groei te realiseren en de goede naamsbekendheid verder uit te bouwen. Een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een leaseauto.

Zet jij graag een éxtra stap om de concurrentie voor te blijven? Stuur dan je C.V. inclusief motivatie naar info@hannainstruments.nl. t.a.v. dhr. J.W. Timmerman.
< Terug