NIEUW: HI520 procescontroller

02/05/2023

NIEUW | Universele procesregelaar voor pH, ORP, EC en DO. Gebruik 2 verschillende kanalen voor 2 verschillende parameters: de elektrodecombinaties zijn eindeloos!

Voldoe aan de eisen van uw branche!

De HI520 is Hanna Instruments' eerste tweekanaals procescontroller die vrijwel elke combinatie van compatibele elektroden accepteert. Ontworpen om zich aan te passen aan unieke procesbesturingsvereisten, hebben gebruikers de mogelijkheid om elk kanaal afzonderlijk in of uit te schakelen.

Besturingsmodi

x

Instelpunten kunnen worden geconfigureerd als aan/uit-, proportionele of PID-sturing. De flexibiliteit bij het programmeren maakt het mogelijk om een instelpunt nauwkeurig af te stemmen en te handhaven met een strakke controle die overschrijding en verspilling van chemicaliën voorkomt.

Data loggen

x

Sla informatie op met selecteerbare intervallen samen met relaisbesturingsinstellingen en kalibratiegegevens. Tot 100 lots, elk met 8.600 records. Overdracht naar een usb-drive of rechtstreeks naar een pc als een .csv-bestand via de USB-C-poort.

Modbus

x

De Modbus-compatibele eenheid kan worden geïntegreerd in een Modbus-netwerk en worden aangesloten op andere industriële elektronische apparaten, zodat u taken op afstand kunt uitvoeren.

Flexibele montage

x

Voor de HI520 zijn kits beschikbaar voor montage op buis, wand of als inbouw. De controller is geschikt voor binnen- of buitenomgevingen. De NEMA 4X-behuizing zorgt ervoor dat de elektronica tegen water beschermd is en biedt ook corrosiebescherming voor gebruik in de buurt van zout water.

 

Bekijk alle procescontrollers van Hanna Instruments

Download gratis onze gids: '10 tips om pH-elektroden te gebruiken en onderhouden'

Lees ook: 'Gids voor het testen van milieuwater'

< Terug