Nieuwe catalogus 2019

14/01/2019

In 2018 vierden we ons 40-jarig jubileum. Hanna Instruments werd in 1978 geboren met een roeping voor technologie en een sterke wens om te ondernemen om aan de eisen van de tijd te voldoen. Vandaag wordt de groep geleid door de tweede generatie van de Nardo-familie.

Van een sterk engagement tot 41 jaar van luisteren en beschikbaarheid, Hanna Instruments gaat voor nauwe klantrelaties en knowhow!

Elk jaar maken nieuwe projecten deel uit van de kernwaarden van de groep Hanna Instruments om de service aan haar klanten te verbeteren: versterking van onderzoek en ontwikkeling, optimalisering van de kwaliteit van het product, het verbeteren van de efficiëntie in productie, engagement op milieugebied, versterking van het veldpersoneel, ontwikkeling van nieuwe ondersteuning of zelfs anticiperen op de behoeften van de markt.

De mens is het essentiële element van het succes van ons bedrijf. We hadden niet meer dan 40 jaar kunnen groeien zonder u en zonder de toewijding van onze geëngageerde, gekwalificeerde medewerkers zonder wie Hanna Instruments vandaag niet zou worden geplaatst bij de belangrijkste spelers op het gebied van meetinstrumenten wereldwijd.

Deze nieuwe catalogus is een gelegenheid om nogmaals onze hartelijke dank uit te spreken voor uw vertrouwen en loyaliteit. Wees gerust dat we nooit moeite zullen sparen om u altijd beter van dienst te zijn.

< Terug