Benchtop multiparameter fotometer voor afvalwater met geheugen en USB, 230 V
HI83314-02

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeDe HI83314 is een compacte, multiparameter fotometer voor het meten van de belangrijkste parameters van de kwaliteit van water en afvalwater. De meter is één van de meest geavanceerde fotometers op de markt, met een innovatief optisch ontwerp dat een referentiedetector en lens gebruikt om fouten te elimineren door veranderingen in de lichtbron of onvolkomenheden in de glazen cuvet.

Optimale prestaties

Deze meter beschikt over 20 verschillende voorgeprogrammeerde methoden en meet de 10 belangrijkste parameters voor waterkwaliteit. Digestieparameters omvatten COD, totaal stikstof en totaal fosfor, die belangrijk zijn voor nutriëntmonitoring. De HI83314 biedt ook een absorptiemeetmodus voor prestatieverificatie en voor gebruikers die graag hun eigen concentratie-versus-absorptiecurves ontwikkelen.

Met pH-meter

Om waardevolle laboratoriumtijd en ruimte te besparen kan de HI83314 ook als professionele pH-meter dienst doen, door zijn extra ingang voor een digitale pH/temperatuurelektrode. Nu kan één meter worden gebruikt voor zowel fotometrische als pH-metingen.

De digitale pH-elektrode heeft een geïntegreerde microchip die alle kalibratie-informatie opslaat. Alle pH-metingen worden automatisch gecompenseerd op temperatuurvariaties met een ingebouwde thermistor in de punt van de detectiebol, voor snelle en nauwkeurige temperatuurmeting.

Twee USB-poorten zijn voorzien voor het overbrengen van gegevens naar een flash drive of computer en ook als voeding. Voor extra gemak en draagbaarheid kan de meter ook werken op een interne 3,7 VDC herlaadbare lithium-polymeer batterij.

Geavanceerde optiek

HI83314 is ontworpen met een innovatief optisch systeem dat een bundelsplitser omvat zodat licht kan worden gebruikt voor absorptiemetingen en voor referentiedetectie. De referentiedetector bewaakt de lichtintensiteit moduleert wanneer er drift is door stroomschommeling of het opwarmen van de optische componenten. Elk deel heeft een belangrijke rol in het leveren van ongeëvenaarde prestaties van deze fotometer.

  • Geavanceerd optisch systeem
  • Ingang voor slimme pH-elektrode
  • CAL Check-functionaliteit
  • Twee USB-connecties
  • Datamanagement,logs en GLP
  • Lcd met virtuele toetsen
  • Absorbantiemeetmodus
  • Reactietimer
  • Herlaadbare batterij