Benchtop troebelheidsmeter volgens ISO7027, 230 V
HI88713-02

Levertermijn: 2 à 3 weken
- +
In winkelmandjeOntworpen voor lageturbiditeitsmetingen

De HI 88713 benchtop turbiditeitsmeter is een zeer nauwkeurige meter die de vereisten van de ISO7027-standaard volgt en overschrijdt. Het instrument is gebaseerd op een grensverleggend optisch systeem dat nauwkeurige resultaten garandeert, langdurige stabiliteit verzekert en strooilicht en kleurinterferenties minimaliseert. Het compenseert ook variaties in led-intensiteit, waardoor herkalibratie niet zo vaak nodig is.

De 25 mm ronde cuvetten, gemaakt uit speciale optische glazen, garanderen herhaalbare metingen en consistentie. Turbiditeitsmetingen kunnen in vier modes gebeuren: 0,00 tot 1000 FNU (Formazin Nephelometric Units) in FNU-modus, 10 tot 4000 FAU (Formazin Attenuation Units) in FAU-modus, 0,00 tot 4000 NTU (Nephelometric Turbiditeit Units) in NTU-ratiomodus en 0,00 tot 1000 NTU in NTU non-ratiomodus. Alternatieve EBC-meetenheden zijn beschikbaar in NTU-modes.

Afhankelijk van het gemeten staal en de benodigde nauwkeurigheid, kan er gekozen worden uit normale meting, continue meting of gemiddelde metingen. Een-, twee-, drie-, vier- of vijfpunts kalibratie kan uitgevoerd worden door de voorziene (<0,1, 15, 100, 750 FNU en 2000 NTU) standaarden te gebruiken. Kalibratiepunten kunnen gewijzigd worden wanneer standaarden voorbereid door de gebruiker toegepast worden.

De HI 88713 benchtop turbiditeitsmeter heeft volledige GLP-functies (Good Laboratory Practice) die traceerbaarheid van de kalibratietoestand toelaten. De HI 88713 benchtop turbiditeitsmeter heeft een gebruiksvriendelijke interface met een eenvoudig te begrijpen, grafisch lcd. Uitgebreide contextuele hulp is beschikbaar via een enkele druk op de toets. Verder is er ook een begeleidingsmodus, die de gebruiker stap voor stap door het analyseproces leidt.

De logfunctie van het instrument biedt volledige informatie aan over de metingen. Tot 200 metingen kunnen opgeslagen worden in het inwendige geheugen en op elk moment bekeken worden. Voor verdere opslag of analyse-opties kunnen gegevens gedownload worden op een pc via de usb-poort en de HI 92000 Hanna Windows-compatibele software.

  • Grafisch scherm
  • Schermverlichte lcd
  • 2, 3 of 4 punten kalibratie
  • GLP-mogelijkheden
  • Log tot 200 metingen
  • Gebruiksvriendelijk scherm met begeleidingscodes
  • Usb pc-verbinding