Benchtop VIS spectrophotometer Iris, 340-900 nm, 230V
HI801-02

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met cuvetten, cuvetadapters, reinigingsdoekje, USB-kabel, herlaadbare batterij, stroomadapter en handleiding

De Iris draagbare spectrofotometer is met geen enkel product te vergelijken dat we in het verleden hebben gecreëerd. Het onderscheidt zich van onze fotometers omdat het metingen mogelijk maakt in het spectrum van alle golflengten van zichtbaar licht. Deze compacte meter bevat een aantal functies die voor zowel fantastische prestaties als uitzonderlijke bruikbaarheid zorgen!

  • Geavanceerd optisch systeem met gescheiden lichtstraal
  • Oplaadbare Li-ion batterij
  • Aanpasbare methoden
  • Stap-voor-stap-methodes
  • Tiptoetsen
  • Intuïtief menu
  • Universele cuvethouder

Methodes

De HI801 begeleidt u stap voor stap door het maken van uw eigen aangepaste methode. De gebruikersinterface zal u helpen om uw methode te benoemen, de meetlengten te bepalen, reactietimers te creëren en de methode te kalibreren.
94 algemeen gebruikte methoden voor chemische analyse zijn voorgeprogrammeerd.
Programmeer maximaal 100 persoonlijke methoden die maximaal tien kalibratiepunten kunnen bevatten, vijf verschillende golflengten (die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt) en vijf reactietimers.

Loggen en overdracht

Bewaar tot 14.000 metingen. Gegevens kunnen worden overgedragen als csv- of als pdf-bestand.

Spectrumbereik

De meter heeft een spectrumbereik van 340 nm tot 900 nm, waardoor een ruime keuze aan analytische methoden mogelijk is.

Op batterijen

De oplaadbare lithium-ion batterij van de HI801 gaat ongeveer 3000 metingen mee.

Vervangbare halogeenlamp

Om te kunnen meten in een grote verscheidenheid aan golflengten is een breedband lichtbron nodig. In de Iris spectrofotometer wordt dit bereikt door een wolfraam-halogeenlamp. De uitlijning van de verlichtingsarmatuur garandeert dat de gloeilamp in dezelfde positie staat, elke keer dat die wordt vervangen.

Straalsplitser

De straalverdeler wordt aan het optische systeem toegevoegd voor gebruik met een referentiedetector om ervoor te zorgen dat de meting compenseert voor eventuele drift in de lichtbron. De referentiedetector bespaart ook de levensduur van de batterij en leidt tot een verbeterde snelheid van de meter, aangezien de lamp niet voor gebruik opgewarmd hoeft te worden.