geleverd met kalibratievloeistof, reinigingsvloeistof, bewaarvloeistof, batterij en certificaat
Lees ook: 'Hoe voorkom ik pathogenen in sushi?'
De HI9810352 is een tester speciaal ontwikkeld om de zuurtegraad van sushirijst te meten. Als onderdeel van de HACCP moet sushirijst zo snel mogelijk na het koken worden aangezuurd tot een pH van 4,2 en mag in geen geval de pH 4,5 overschrijden. Omdat de rijst wordt verwerkt bij een temperatuur van ongeveer 32 °C, moet de pH laag worden gehouden om bacteriële besmetting bij deze temperatuur te voorkomen.
De pH-elektrode van de HI9810352 is ontworpen met een vlak pH-gevoelig oppervlak, waardoor het meetcontact met het vaste monster wordt geoptimaliseerd.
Maak via Bluetooth verbinding met de Hanna Lab App op uw smartphone of tablet. De app biedt elektrodeconditie, GLP, live metingen, mV-resolutie, manuele temperatuurcompensatie, stabiliteitscriteria, kalibratieherinnering, pH (mV) en temperatuuralarmen, tester-ID en gegevensuitwisseling.