Draagbare pH, EC tot 3999 µS/cm, TDS en temperatuurmeter met HI12883 elektrode
HI991300

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met elektrode, batterijen, harde draagkoffer en handleiding


Voor veeleisende toepassingen

Hanna Instruments biedt u een keuze van twee meters aan om tegemoet te komen aan uw exacte vereisten. HI991300 en HI991301 meten allebei pH, geleidbaarheid, totale opgeloste stoffen en temperatuur in één enkel instrument. Om de precisie te verhogen kan u de meter selecteren die het best zal werken met uw geleidbaarheidsbereik, van gezuiverd tot brak water.
Bediening met twee toetsen Er zijn slechts twee toetsen, maar toch kan u een heleboel kalibratiebuffers en zelfs de temperatuurschaal (°C of °F) selecteren, wat voor u het beste is. De behuizing is waterbestendig en geschikt voor IP 67 omstandigheden.
De multiparameter elektrode, HI1288, omvat pH, EC/TDS en temperatuur in één handig en stevig handvat.
Andere eigenschappen die geselecteerd kunnen worden zijn: verschillende TDS-factoren van 0,45 tot 1,00, een bereik van temperatuurcoëfficiënten (ß) van 0,0 tot 2,4 %, en gestandaardiseerde bufferherkenningswaarden.
Om interferentie te vermijden van voorbijgaand elektrisch lawaai, is er een stevige versterker geïntegreerd in de elektrode.

  • 4 parameters – 1 elektrode
  • Verlengbare cloth-junctie
  • Waterbestendige behuizing (IP67)

Robuust

Voor wetenschappers en professionals die precisie verlangen in het veld of op de productievloer. De 99-reeks van Hanna Instruments zijn duurzame, waterbestendige draagbare meters die nauwkeurige resultaten opleveren. Het toepassingsspecifieke ontwerp met een geheel nieuwe, robuuste constructie zorgt voor jarenlange foutloze metingen!
Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

Toepassingsspecifieke elektrode

Uw metingen vereisen gedetailleerde aandacht, en dat geldt ook voor uw elektroden. De elektrode is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw branche, van behuizing tot junctietype. Verwacht topprestaties met een voor uw doel gemaakte meter!
Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt.

Waterdicht

Een Quick Connect DIN-connector zorgt ervoor dat bevestigen en loskoppelen van de elektrode eenvoudig en gemakkelijk gaat. De rubberen ommanteling beschermt de kabel en creëert een afgesloten verbinding voor extra betrouwbaarheid.

Groot lcd

Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek.

Duurzame behuizing

De nieuwe IP67-behuizing is ontworpen om bestand te zijn tegen stoten, vallen en morsen in het dagelijks leven en garandeert topprestaties in elke omgeving. Deze meters zijn volledig beschermd tegen indringing van stof en water vanuit elke richting.