Magnetische roestvrijstalen mini-roerder, 220/240 V
HI200M-2

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeGewone roerders worden gemaakt met stalen en aluminium onderdelen. Deze zijn vaak te groot en te zwaar om te passen in de beperkte ruimte van een laboratorium. De HI190M-2, HI190M-0 en HI200M-2 zijn compacte lichtgewichten, zodat het gebrek aan ruimte niet langer een zorg is.

Deze roerders hebben ingebouwde elektronische controles die de gebruiker toelaten om de snelheid met een grotere precisie te regelen. Vaak wordt in een labo een monster verwijderd voordat de snelheid verminderd wordt. Dit zou er bij de conventionele roerders voor zorgen dat de motor versnelt tot deze vernield wordt. Dit is echter geen probleem voor de Hanna Instruments mini-roerders. In feite zorgt het interne Speedsafe™-mechanisme ervoor dat de maximum snelheid nooit wordt overschreden.

HI190M-2 en HI190M-0 worden geleverd met een ABS behuizing die de schadelijke effecten van chemicaliën die per ongeluk worden gemorst, weerstaat. De mini-roerder met ABS-behuizing is beschikbaar in twee versies: HI190M-2 die werkt op 220 V en HI190M-0 op 12 V. Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen tussen een draagbaar en een labomodel, alsook de mogelijkheid om de HI190M-0 te gebruiken voor toepassingen waar een laag voltage nodig is.

HI200M-2 wordt geleverd met een AISI 316 roestvrijstalen behuizing. Dit model is ideaal voor toepassingen die exothermische reacties veroorzaken.