Mini-roerder met elektrodehouder, zwart
HI181-2

Levertermijn: 2 à 3 weken
- +
In winkelmandjeDe HI181 is een familie van lichtgewicht en prijsgunstige mini-magneetroerders met geïntegreerde elektrodehouder. De roerstaafjes zijn compact en gemakkelijk te hanteren. Deze mini-roerders zijn verkrijgbaar in tien kleuren, waardoor ze op overvolle werkbladen gemakkelijk te herkennen zijn.

  • Instelbare snelheid
  • Verkrijgbaar in 10 kleuren
  • Verstelbare elektrodearm
  • Speedsafe ™-mechanisme

Compact, kleurrijk & kostenefficiënt

De HI181-serie is compact en licht, voor een eenvoudige bediening in de laboratoriumomgeving. Beperkte werkruimte is niet langer een zorg met deze kleurrijke, ruimtebesparende roerders. Verschillende mini-roerders kunnen tegelijkertijd gebruikt worden, de kleuren helpen om verschillende monsters te identificeren.
Led-lichtjes geven van op afstand de werking duidelijk aan. De duurzame plastic behuizing weerstaat schadelijke effecten van per ongeluk gemorste chemicaliën. De HI181 magneetroerder is kostenefficiënt voor de gebruiker die geen verwarmingselement nodig heeft, en toch gemakkelijk de snelheid nauwkeurig wil regelen.

Ingebouwde elektrodehouder

De verstelbare elektrodearm is in staat om drie elektroden van 12 mm of minder vast te houden. In combinatie met een meerkanaals meter maakt deze functie gelijktijdige metingen van een monster mogelijk. Voor metingen die temperatuurcompensatie vereisen kan een Hanna Instruments-temperatuursonde in de elektrodehouder geplaatst worden voor nauwkeurig gecompenseerde metingen.

Speedsafe

Vaak wordt in een laboratorium een monster van de roerder genomen voor de snelheid voldoende is verminderd. Normaal zou dit leiden tot beschadiging van de motor door onnodige versnelling. Met Speedsafe is een snelheidssensor gekoppeld aan een frequentie-spanningsomzetter om de snelheid te controleren. Als de snelheid een vooraf ingesteld maximum niveau bereikt, schakelt Speedsafe de VCO uit en vertraagt de motor. Dit zorgt ervoor dat wanneer de belasting plots van de roerder wordt verwijderd, de motor niet zal versnellen tot zo'n hoge snelheid die schadelijk is voor gebruiker en roerder. Een eigenschap die niet vaak aangetroffen wordt in conventionele roerders.