Mini-roerder zwart 220/240 V
HI180-2

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeDe meeste roerders bestaan uit stalen en aluminium componenten. Deze zijn vaak te groot en te zwaar om in de beperkte ruimte van een laboratorium te passen. Hanna Instruments HI180 serie is compact, licht, betaalbaar en ontwikkeld in een speciale ronde vorm. Gebrek aan plaats in het laboratorium is niet langer een probleem.

Het gebeurt vaak in een labo dat een monster verwijderd wordt van de roerder alvorens de snelheid te verminderen. Normaal zou dit de motor laten versnellen tot hij defect is. Dit is niet het geval met Hanna Instruments-roerders. Hanna Instruments-roerders hebben ingebouwde elektronische regelaars die u toelaten om de snelheid met een grotere precisie te regelen. Daarenboven zal het Speedsafe™-mechanisme ervoor zorgen dat de maximumsnelheid nooit zal overschreden worden.

Beschikbaar in negen kleuren: lichtgeel, licht zeegroen, lichtblauw, geel, groen, donkerblauw, rood, grijs en ivoor. Er kunnen meerdere roerders op een labtafel geplaatst worden, waarbij de verschillende kleuren helpen om de verschillende monsters te identificeren.

  • Dynamisch design
  • Deze lichte, compacte roerders zijn gebruiksvriendelijk, hebben weinig plaats nodig en zijn snel herkenbaar.
  • Ontworpen om te blijven meegaan
  • Glasvrije, tegen chemicaliën bestendige behuizing die beschadiging weerstaat bij accidentele val of krassen.