Multiparameter veldmeter voor pH/ORP/EC/DO/°C met HI7698494 sonde en 4m kabel
HI98494

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje • > Bestelinformatie:

  met pH/ORP-sensor, EC-sensor, beschermdop, optische DO-sensor, snelkalibratieoplossing, nul-zuurstofoplossing, onderhoudskit, USB-kabel, kalibratiebeker, batterijen en certificaat, in draagkoffer (langere kabels op aanvraag beschikbaar per 10m tot max. 100m)


De HI98494 kan één tot twaalf parameters weergeven op het LCD met hoog contrast en achtergrondverlichting. De pH-, EC- en DO-metingen worden automatisch gecompenseerd voor temperatuurschommelingen. Opgelost zuurstofmetingen worden automatisch gecompenseerd voor barometrische druk en zoutgehalte. Contextspecifieke hulp op het scherm is direct beschikbaar met één druk op de knop. De waterdichte digitale sonde heeft een ingebouwde temperatuursensor en drie poorten voor pH (ORP), EC en optische DO-sensoren, die automatisch worden herkend. De beschermkap is van roestvrij staal.

 • Bluetooth
 • Digitale sonde met drie poorten voor pH/ORP, EC en optische DO-sensoren
 • Snelkalibratie
 • Contextspecifieke hulp met één druk op de knop
 • Verlicht display met virtuele toetsen
 • USB type-C voor downloaden logs én opladen
 • Dubbele stroombron
 • GLP-gegevens
 • Automatisch loggen tot 45.000 monsters
 • Dompeldichte IP67 behuizing, waterdichte IP68 elektrode
 • Kleurgecodeerde vervangbare sensoren

Bluetooth 5.0

De HI98494 biedt de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met een smart-apparaat met een smartphone of iPad door middel van de Hanna Lap-app. Met behulp van de app kunnen logs per e-mail worden verzonden of gedownload.

Loggen

HI98494 kan worden gebruikt om één momentopname te loggen of om intervalregistratie uit te voeren door continu loggen met een gespecificeerd interval. Alle logs hebben de optie om gegevens op te slaan in een te benoemen bestand en de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen.


GLP-gegevens

GLP geeft data van de laatste vijf kalibraties weer. Kalibratie-informatie wordt vastgelegd samen met tijd en datum. Informatie bevat kalibratiewaarden, samen met andere waarden die van invloed zijn op de meting. GLP-gegevens worden opgeslagen met gelogde gegevens.

Dubbele stroombron

De meter werkt op een ingebouwde lithium-ionbatterij. Wanneer de oplaadbare batterij bijna leeg is, schakelt de meter automatisch over op de 1,5 AA alkalinebatterijen.

Snelle kalibratie

Snelkalibratie biedt een éénpuntskalibratie voor pH, geleidbaarheid en opgelost zuurstof. Standaard kalibratieopties zijn beschikbaar, inclusief pH tot drie punten, geleidbaarheid op één punt en opgelost zuurstof tot twee punten.

Connecties

De USB Type-C-poort geeft de mogelijkheid tot  eenvoudige gegevensoverdracht naar een stick, pc of andere compatibele apparaten en wordt ook gebruikt om de interne batterij op te laden. De meter wordt aangesloten op de multiparametersonde via één enkele waterdichte connector waardoor  het bevestigen en verwijderen van de sonde snel en eenvoudig eenvoudig kan plaatsvinden. De meter detecteert automatisch de sonde wanneer deze is aangesloten.