pH/EC-transmitter voor grote afstand
HI98143-22

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeDe HI 98143-reeks is ontworpen om signalen van een pH-elektrode en een geleidbaarheidselektrode tegelijkertijd te ontvangen. Directe verbinding van de elektrodes met de transmitter verzekert een positieve elektrische verbinding zonder signaalverlies. Deze transmitter is het handigst bij procescontroletoepassingen op afstand.

Er zijn drie modellen beschikbaar, die een 0-1 V-, 0-4 V- of 4-20 mA-signaal uitzenden. De uitgangssignalen zijn proportioneel aan de ingangssignalen, maar onafhankelijk van veranderingen in lading of elektrische capaciteit van de kabel. Compensatie voor de effecten van temperatuur voor EC-metingen worden uitgevoerd door het ATC-circuit van de transmitter. De transmitter kan verbonden worden met elke pH- of geleidbaarheidscontroller, recorder, computer of elk ander controletoestel dat een input van 0 tot 1 V, 0 tot 4 V of 4 tot 20 mA accepteert. De HI 98143 is een ideaal gereedschap voor toepassingen die controle van zowel pH als geleidbaarheid op hetzelfde moment vereisen.

  • Aanvaardt pH- en EC-elektrodesignalen tegelijkertijd
  • Directe elektrodeverbinding verzekert een positieve elektrische verbinding, waardoor signaalverlies uitgeschakeld wordt
  • Automatische temperatuurcompensatie (enkel EC)