Pool Line Waterbestendige zakformaat pH en temperatuur tester
HI981274

  • > Bestelinformatie:

    geleverd met pH-elektrode, bufferoplossing, reinigingsoplossing, bewaaroplossing, ORP-testoplossing, gereedschap om elektrode te verwijderen en batterijen


De pH-tester die een revolutie teweegbracht

Toen Hanna de eerste versie van de pHep (pH-elektronisch papier) in 1986 introduceerde, betekende dit een revolutie voor het meten van pH. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de pHep, in combinatie met zijn interessante prijs, kan niet-technisch en technisch opgeleid personeel de pH ter plaatse correct meten. Gedaan met de moeilijk afleesbare en onbetrouwbare pH-teststrips. Meet elektronisch, meet correct met de pH-testers. Sinds zijn introductie worden meer dan 1 miljoen pHeps gebruikt door tevreden klanten in de hele wereld. Deze testers zijn ideaal voor het meten van pH in spa’s, zwembaden, aquaria en andere niet-industriële of vervuilde toepassingen.

Hanna waardeert elke opmerking en suggestie van onze klanten. Dankzij hen zijn alle functies inbegrepen waar vraag naar is, en meer! De pHep 4 en pHep 5 beschikken over functies zoals tweedelig lcd-scherm, indicator voor batterijstatus, automatische uitschakeling en automatische kalibratie en dit alles in een waterbestendige behuizing die kan drijven.