Procescontroller met digitale uitgangen, 3 relais, 2 analoge uitgangen en 2 ingangen, 100-240 Vac
HI520-0320

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met 3 m stroomkabel, set kabelwartels, certificaat en handleiding


De HI520 zijn geavanceerde universele procesregelaars die kunnen worden geconfigureerd voor vele toepassingen die bewaking en/of controle van procesparameters vereisen. Ze beschikken over één of twee digitale ingangen waarbij de controller de elektrode automatisch detecteert en zichzelf update voor de parameter(s) die gemeten worden. HI520 bieden opties voor wand-, buis- en paneelmontage.

HI520 is Hanna Instruments' eerste procescontroller die vrijwel elke combinatie van compatibele elektroden accepteert. Ontworpen om zich aan te passen aan unieke procesvereisten, hebben gebruikers de mogelijkheid om elk kanaal afzonderlijk in of uit te schakelen. Bovendien introduceert de HI520 verbeterde industriële besturing door een regellussysteem waarbij de mogelijkheid bestaat om de kanaalbesturing onafhankelijk uit te voeren of te configureren om opeenvolgend te worden geactiveerd bij het bereiken van de instelpunten van het andere kanaal (1, 2 of beide). Het apparaat stuurt een logisch kanaal met ingebouwde wiskundige functies, wanneer de controller werkt als analysator voor het bewaken van hoge/lage parameterniveaus tussen twee identieke ingangen met identieke meetconfiguraties.

De HI520 is ontworpen om zich aan te passen aan de unieke vereisten van uw procescontrole. De controller heeft een groot display met achtergrondverlichting voor gemakkelijke weergave en biedt een intuïtieve interface voor instellingsopties. De controller maakt gebruik van meerkleurige led's voor een gemakkelijke weergave van de status, inclusief relaisactivering, in alarmmodus of in wachtstand. Alle programmeerhandelingen worden gedaan via het toetsenbord van gevulkaniseerd rubber of met een RS485-verbinding met een Modbus-compatibele pc.

  • Waterdichte IP65 (NEMA 4X) behuizing
  • Groot verlicht lcd-scherm
  • Meerkleurige statusindicatoren
  • Optisch en akoestisch alarm
  • Rubberen toetsenbord
  • Meerdere montagemogelijkheden