Waterbestendige draagbare pH/mV/ORP/temp.-meter met DIN-connectie met pH/ORP-elektrode
HI991003

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeVoor wetenschappers en professionals die precisie verlangen in het veld of op de productievloer. De 99-reeks van Hanna Instruments zijn duurzame, waterbestendige draagbare meters die nauwkeurige resultaten opleveren. Het toepassingsspecifieke ontwerp met een geheel nieuwe, robuuste constructie zorgt voor jarenlange foutloze metingen! Deze instrumenten zijn uiterst geschikt voor zuiveringsprocessen bij galvanische baden, afvalwater, zwembad- en spawater en drinkwater.

Met slechts twee knoppen kan de werking van de meter niet eenvoudiger zijn. U kunt zeer vlot instellingen aanpassen, het meetbereik selecteren en kalibratiebuffersets kiezen.

De elektrode is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw branche, van behuizing tot junctietype. Verwacht topprestaties met een voor uw doel gemaakte meter! Een indicator op het scherm geeft een visuele bevestiging dat uw elektrode werkt. Een multiniveau-display biedt in één oogopslag meetresultaten vanuit elke hoek.

De nieuwe IP67-behuizing is ontworpen om bestand te zijn tegen stoten, vallen en morsen in het dagelijks leven en garandeert topprestaties in elke omgeving. Deze meters zijn volledig beschermd tegen indringing van stof en water vanuit elke richting.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Batterijspanning getoond op het scherm
  • IP67 behuizing
  • Quick Connect-elektrode
  • Compleet geleverd