Waterbestendige zakformaat pH/EC/TDS/temp.-tester, 0-14 pH, EC: 0-3999 µS/cm
HI98129

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met elektrode, bufferoplossing, reinigingsoplossing, bewaaroplossing, geleidbaarheidsstandaard, TDS-standaard, elektrodeverwijdergereedschap en batterijen   


De ultieme combinatietester van Hanna!

HI 98129 is een waterbestendige tester die zeer accurate resultaten garandeert bij pH, EC/TDS en temperatuursmetingen en dit met één enkele tester! U hoeft niet langer van meter te verwisselen voor uw routinemetingen. Deze drijvende waterbestendige testers beschikken over een groot eenvoudig afleesbaar tweedelig lcd-scherm enautomatische uitschakeling. pH- en EC/TDS-metingen worden automatisch temperatuurgecompenseerd (ATC).

U hoeft uw tester niet langer weg te gooien wanneer de pH-elektrode op is. Deze technologisch geavanceerde testers hebben een vervangbare elektrode met zowel een cloth-junctie als een grafiet EC/TDS-elektrode die contaminatie bij zouten en andere substanties weerstaat. Hierdoor gaan deze testers langer mee. De gebruiker kan de EC/TDS conversiefactor en de temperatuurcompensatiecoëfficiënt (ß) kiezen.

Snel, efficiënt, accuraat en draagbaar, de combotester voor pH, EC/TDS en temperatuur geeft u de functies die u nodig heeft en meer!

Vervangbare pH-elektrode
De combo beschikt over een eenvoudig te vervangen pH-elektrode en heeft een uittrekbare cloth-junctie . Een stevige 'snap-in'-connector betekent dat er geen pinnen zijn die kunnen buigen of breken.

Hoge accuraatheid
De grafiet conductiviteitselektrode voorziet in een grotere accuraatheid omdat het niet vervuild kan worden door zouten in de oplossing. De temperatuursensor heeft een snelle reactietijd en garandeert accurate temperatuurgecompenseerde metingen.

Batterijstatus op het scherm
Het lcd-scherm toont het batterijpercentage bij het opstarten

Standaard of NIST-bufferkalibratie
Automatische kalibratie wordt uitgevoerd met twee sets van gememoriseerde buffers voor een grotere accuraatheid.

Aanpasbare TDS-ratio
Voor accurate metingen kunnen de gebruikers kiezen tussen verschillende conversiefactoren van conductiviteit (EC) naar TDS.