Waterbestendige zakformaat thermometer, -50 tot +220°C, met roestvrijstalen steeksonde van 300 mm
HI145-20

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeHACCP-thermometer in T-vorm

HI 145 thermometers werden ontwikkeld voor HACCP-programma’s en ze combineren een hoog rendement met gebruiksvriendelijkheid. Het duurzame handvat in T-vorm past comfortabel in uw hand en is ideaal voor toepassingen waar kracht nodig is voor insertie, zoals bij inkomende vleesinspecties en halfbevroren voedsel. Het lcd-scherm bovenaan de meter zorgt voor een eenvoudige aflezing bij kooktoepassingen.

De HI 145 thermometer is ideaal voor het controleren van binnenkomende goederen en voedselopslag, net zoals toepassingen in voedselvoorbereiding, en tijdens het koken. HI 145-00 is uitgerust met een 125 mm lange sonde uit AISI 316 roestvrij staal. Het scherpe, kegelvormige uiteinde zorgt voor een snelle reactie en verbeterde nauwkeurigheid over het hele bereik. HI 145-20 is voorzien van een 300 mm lange sonde uit roestvrij staal, ideaal voor het controleren van hete vloeistoffen, zoals frituren en soepbereiding.

Met een automatische CAL-check-optie, voeren de HI 145 een zelfstandige controle uit van de kalibratiestatus en tonen dit op het lcd-scherm. Met deze optie is nauwkeurigheid verzekerd en kan u vertrouwen hebben in uw metingen.

  • T-vorm voor gemakkelijke aflezing van het lcd-scherm
  • 2 lengtes van sonde beschikbaar
  • Uitgerust met CAL-check
  • Ideaal voor halfvaste stoffen, gefrituurde producten en soepvoorbereidingen
  • Uitzonderlijk lange levensduur van de batterij: meer dan een jaar