Benchtop fotometer voor nutriëntanalyse
HI83325-02

Levertermijn: 2 à 3 weken
- +
In winkelmandje • > Bestelinformatie:

  geleverd met cuvetten, actieve kool, demineraliseerfles, maatbeker, pipet, spuit, maatcilinder, lepel, trechter, filters, reinigingsdoekje, USB-kabel, stroomadapter, handleiding en draagkoffer

De HI83325 is ontworpen voor hydroculturen en serre-industrieën om de nutriënten te meten die vaak voorkomen in met mest verrijkte oplossingen. De meter is één van de meest geavanceerde fotometers op de markt, met een innovatief optisch ontwerp dat een referentiedetector en lens gebruikt om fouten te elimineren door veranderingen in de lichtbron of onvolkomenheden in de glazen cuvet. Deze meter beschikt over 9 verschillende voorgeprogrammeerde methoden en meet de 8 belangrijkste parameters voor nutriëntwaterkwaliteit. De HI83325 biedt ook een absorptiemeetmodus voor prestatieverificatie en voor gebruikers die graag hun eigen concentratie-versus-absorptiecurves ontwikkelen. De interne microprocessor voorziet hoge accuraatheid en vereenvoudigt de procedure zodat zelfs niet-technisch geschoolde operatoren deze meter kunnen gebruiken. Een exclusief sluitsysteem verzekert dat de cuvet steeds in dezelfde positie in de meetcel geplaatst wordt. Displaycodes helpen de gebruiker in routine-operaties.
Om waardevolle laboratoriumtijd en ruimte te besparen kan de HI83325 ook als professionele pH-meter dienst doen, door zijn extra ingang voor een digitale pH/temperatuurelektrode. Nu kan één meter worden gebruikt voor zowel fotometrische als pH-metingen. Deze fotometer is ontworpen met een innovatief optisch systeem dat gebruik maakt van led's, nauweband-interferentiefilters, en een focuslens en fotodetector voor absorbantiemeting en een referentiedetector om fouten te elimineren door veranderingen in de lichtbron of onvolkomenheden in de glazen cuvet.Consistente en grondige controle van plantaardige voedingsstoffen is essentieel voor het behoud van een gezonde groei en voortplanting. Dit is eenvoudig met de HI83325, een uitgebreide manier om vitale voedingsstoffen voor planten zoals kalium, calcium en magnesium te controleren. De digitale pH-elektrode heeft een geïntegreerde microchip die alle kalibratie-informatie opslaat. Alle pH-metingen worden automatisch gecompenseerd op temperatuurvariaties met een ingebouwde thermistor in de punt van de detectiebol, voor snelle en nauwkeurige temperatuurmeting.Twee USB-poorten zijn voorzien voor het overbrengen van gegevens naar een flash drive of computer en ook als voeding. Voor extra gemak en draagbaarheid kan de meter ook werken op een interne 3,7 VDC herlaadbare lithium-polymeer batterij.

 • Geavanceerd optisch systeem
 • Ingang voor slimme pH-elektrode
 • CAL Check-functionaliteit
 • Twee USB-connecties
 • Datamanagement,logs en GLP
 • Lcd met virtuele toetsen
 • Absorbantiemeetmodus
 • Reactietimer
 • Herlaadbare batterij