Benchtop multiparameter fotometer voor aquacultuur met geheugen en USB, 230 V
HI83303-02

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeWaterkwaliteit is het begin en het einde van de gezondheid van vissen. Nauwelijks detecteerbare niveaus van vervuiling kunnen zich opstapelen, waardoor vissen gevoeliger worden voor ziektes en stress. Vitale spoorelementen moeten vaak op een niveau blijven dat te laag is om accuraat te detecteren met chemische kits.

Ongeëvenaarde prestaties

HI83303 is een compacte multiparameter fotometer voor gebruik in aquacultuurtoepassingen. De meter is één van de meest geavanceerde fotometers op de markt, met een innovatief optisch ontwerp dat een referentiedetector en lens gebruikt om fouten te elimineren door veranderingen in de lichtbron of onvolkomenheden in de glazen cuvet.

Deze meter beschikt over 20 verschillende voorgeprogrammeerde methoden en meet de 12 belangrijkste parameters voor waterkwaliteit, en biedt ook een absorptiemeetmodus voor prestatieverifi catie en voor gebruikers die graag hun eigen concentratie-versus-absorptiecurves ontwikkelen.

pH-meter

Om waardevolle laboratoriumtijd en ruimte te besparen kan de HI83303 ook als professionele pH-meter dienst doen, door zijn extra ingang voor een digitale pH/temperatuurelektrode. Nu kan één meter worden gebruikt voor zowel fotometrische als pHmetingen. De digitale pH-elektrode heeft een geïntegreerde microchip die alle kalibratie-informatie opslaat. Alle pH-metingen worden automatisch gecompenseerd op temperatuurvariaties met een ingebouwde thermistor in de punt van de detectiebol, voor snelle en nauwkeurige temperatuurmeting.

Gemaakt met de aquacultuursector in het achterhoofd, is de HI83303 een uitgebreide oplossing voor het behoud van optimale chemische en milieu-omstandigheden, om ziekten te voorkomen en productie te verhogen. Twee USB-poorten zijn voorzien voor het overbrengen van gegevens naar een flash drive of computer en ook als voeding. Voor extra gemak en draagbaarheid kan de meter ook werken op een interne 3,7 VDC herlaadbare lithium-polymeer batterij.

  • Geavanceerd optisch systeem
  • Ingang voor slimme pH-elektrode
  • CAL Check-functionaliteit
  • Twee USB-connecties
  • Datamanagement,logs en GLP
  • Lcd met virtuele toetsen
  • Absorbantiemeetmodus
  • Reactietimer
  • Herlaadbare batterij