Datalogger, -10,0 tot 30,0°C, met haak
HI140BH

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeCompacte dataloggers met pc-verbinding

HI 140 loggers wegen nauwelijks 150 gram elk en zijn niet veel groter dan uw pc-muis. Ze zitten binnenin een glad maar stevige behuizing uit ABS dat verzegeld is tegen binnendringen van stof en water (IP67).

HI 140 modellen zijn op maat gemaakt met verschillende temperatuur bereiken om ze geschikter voor uw specifieke noden te maken. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken, zonder sleutels of toetsen om op te drukken. Een groen led-lichtje vooraan de meter zal u informeren over de log status, terwijl een rood led-lichtje dient als alarmindicatie wanneer ongewenste temperaturen bereikt worden.

HI140 series kunnen tot 7600 temperaturen controleren en opslaan in een EEPROM geheugen voor downloads en analyse. Gebruikers kunnen de gelogde gegevens dan naar de pc zenden door het instrument gewoon op de infrarood transmitter HI90140 te plaatsen en de HI92140 software te laten lopen. Gebruikers hebben slechts één infrarood transmitter nodig dat verbonden is met uw pc om alle Hanna Instruments-dataloggers te kunnen gebruiken, waarbij elke logger geïdentificeerd wordt door een unieke ID-code.

Elk model van de HI140 reeks is voorzien van een haakje voor gemakkelijke ophanging.

  • Sla tot 7600 temperaturen op
  • Beschikbaar in een groot bereik van temperaturen
  • Zuinig