EdgeBlu benchtop pH-meter met Bluetooth voor Halo pH-elektroden
HI2202-02

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met pH-elektrode, bufferoplossinen, reinigingsoplossing, staander met elektrodehouder, muurbevestiging, USB-kabel, stroomadapter, batterij, certificaat en handleiding

's Werelds eerste pH-meter met bluetooth elektrode

Draagbaar

edge® blu is ideaal voor gebruik in het veld door zijn lichte gewicht, groot scherm en dun ontwerp. Het kan worden opgeborgen in een rugzak of tas. Tot 8 uur batterijduur wanneer gebruikt als draagbaar apparaat. 

Muurgemonteerd

De meegeleverde muurbevestiging maakt het gemakkelijk om ruimte te besparen op het werkblad en kan edge® blu opladen met de AC-adapter. Ideaal voor toepassingen voor continue monitoring.

Elektrodehouder en staander

De elektrodehouder is voorzien van een draaibare, verstelbare arm met een ingebouwde staander om edge® blu stevig op zijn plaats en in de optimale kijkhoek te houden.

pH-elektrode met Bluetooth Smart-technologie

edge®blu wordt geleverd met een professionele pH-elektrode met Bluetooth® Smart-technologie (Bluetooth® 4.0). Bluetooth® Smart-technologie is energie-efficiënt, met een laag energieverbruik, wat de levensduur van de vervangbare batterij in de pH-elektrode te maximaliseert. De HI 11.102 HALO ™ is een pH-elektrode van hoge kwaliteit met een dubbele junctie en gelgevulde glazen met een ingebouwde temperatuursensor, die vrijwel overal kan worden gebruikt: in het veld, laboratorium, of in de klas. De flexibiliteit en het gebruiksgemak is een revolutie in de manier waarop pH wordt gemeten.

Twee USB-poorten

edge® blu heeft een standaard USB-poort voor het exporteren van gegevens naar een flash drive. edge® blu heeft daarnaast ook een micro-USB-poort voor het exporteren van bestanden naar uw computer en voor het opladen van de batterij.

Duidelijke en volledige aflezing

edge® blu beschikt over duidelijke en volledige informatieteksten onderaan het scherm. Niet nodig dus om gecodeerde afkortingen of symbolen te ontcijferen, deze handige berichten begeleiden u snel en makkelijk door elk proces.

Datalogs

Edge® blu laat u toe om 1.000 datalogs te bewaren. Datalogs bevatten uitlezingen, GLP-data, datum en tijd.

GLP

Gegevens van de laatste kalibratie worden opgeslagen in de sensor, inclusief datum, tijd en buffer/standaarden. Wanneer een compatibele sensor aangesloten is worden de GLP-gegevens automatisch overgedragen.

CAL Check™

edge® blu beschikt over Hanna Instruments's exclusieve CAL Check™-technologie om te waarschuwen als de elektrode vuil is of als de buffers gecontamineerd zijn tijdens de kalibratie.

Capacitieve toetsen

edge® blu is voorzien van een capacitief toetsenbord met een opvallende, moderne uitstraling. Omdat het toetsenbord een onderdeel is van het scherm, kunnen de knoppen nooit verstopt raken met voorbeeld residu.

Makkelijk te lezen lcd 

edge® blu is voorzien van een 14 cm lcd-scherm dat je duidelijk kan aflezen vanop afstand. Het grote display, met zijn brede 150 ° kijkhoek, een van de gemakkelijkste om te lezen in de industrie.

Plaatsbesparing

Met behulp van de wandhouder (incl.), kan edge® blu op een muur bevestigd worden, waardoor u heel wat plaats bespaart. De houder heeft een ingebouwde aansluiting voor stroomtoevoer en opladen van de batterijen. 

3,5 mm aansluiting

Het aansluiten van een elektrode was nooit zo makkelijk. Geen uitlijning of gebroken pinnen, gewoon de 3,5 mm stekker aansluiten. Digitale elektroden worden zelfs automatisch herkend.

Strak design

Ongelooflijk dun en licht: edge® blu is slechts 12 mm dik en weegt slechts 250 gram.

Met één simpele druk

Eenvoudig connecteren met de edge®blu door één druk op de knop via Bluetooth® draadloze technology¹ (10 meter bereik).