Magnetische mini-roerder, ABS, 220/240 V
HI190M-2

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandjeCompacte en lichte roerders

Gewone roerders worden gemaakt met stalen en aluminium onderdelen. Deze units zijn vaak te groot en te zwaar om te passen in de beperkte ruimte van een laboratorium. De HI 190M-2 zijn compacte lichtgewichten, zodat het gebrek aan ruimte niet langer een zorg is. Deze roerders hebben ingebouwde elektronische controles die de gebruiker toelaten om de snelheid met een grotere precisie te regelen. Vaak wordt in een laboratorium een monster verwijderd voordat de snelheid verminderd wordt. Dit zou er bij de conventionele roerders voor zorgen dat de motor versnelt tot deze vernield wordt. Dit is echter geen probleem voor de Hanna mini-roerders. In feite zorgt het interne Speedsafe-mechanisme ervoor dat de maximum snelheid nooit wordt overschreden.

HI 190M-2 worden geleverd met een ABS behuizing die de schadelijke effecten van chemicaliën die per ongeluk worden gemorst, weerstaat. De mini-roerder is beschikbaar in 2 versies: HI 190M-2 die werkt op 220 V en HI 190M-0 op 12 V . Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen tussen een draagbaar en een laboratoriummodel, alsook de mogelijkheid om de HI 190M-0 te gebruiken voor toepassingen waar een laag voltage nodig is. 

Compacte grootte

De compacte grootte van deze roerders laat toe om de ruimte van de laboratoriumtafel optimaal en op een veilige manier te benutten.

Veiligheid

Speedsafe zorgt ervoor dat de maximumsnelheid van 1000 rpm niet overschreden wordt, zelfs wanneer de lading plots verwijderd wordt.

Chemische resistentie

De ABS behuizing van de HI 190M-2 en de HI 190M-0 weerstaat de meeste chemicaliën in het lab.