pH/EC/TDS/temperatuur-meter voor hydrocultuur in robuuste draagkoffer
HI9814C

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met pH/EC/TDS-elektrode, kalibratieoplossing, reinigingsoplossing, batterijen en kwaliteitscertificaten in robuuste koffer

De HI9814 is een lichtgewicht en waterdichte draagbare meter die pH, geleidbaarheid (EC), totale opgeloste stoffen (TDS) en temperatuur meet met één enkele versterkte elektrode. De werking wordt vereenvoudigd met twee knoppen. Eén wordt gebruikt voor aan/uit en kalibreren, terwijl de andere wordt gebruikt om te schakelen tussen de meetmodi.

  • 3-in-1 versterkte elektrode voor pH-, EC/TDS- en temperatuur
  • Snelkalibratie voor pH en EC/TDS met één enkele oplossing
  • Conversiefactor (CF) instelbaar tussen 0,5 (500 ppm) en 0,7 (700 ppm)

De HI9814 beschikt over een groot lcd-scherm dat zowel pH, EC of TDS en de temperatuur tegelijkertijd weergeeft. De meter heeft vele geavanceerde functies van duurdere instrumenten geërfd, waaronder automatische kalibratie, bufferherkenning en automatische temperatuurcompensatie.

Het lcd-scherm heeft indicatoren voor kalibratiestatus en stabiliteit, zowel als hulpberichten en het niveau van de batterij wordt getoond bij het opstarten.

De meegeleverde elektrode is een versterkte propyleen pH-elektrode met ingebouwde EC/TDS- en temperatuursensoren. De versterker voor de pH-elektrode voorkomt storing tegen vocht en bronnen van elektrische ruis zoals circulatiepompen, motoren en schakelapparatuur voor kweeklampen.

De HI9814 is een veelzijdige meter ontworpen voor hydrocultuur-, serre- en landbouwtoepassingen.