pH/ORP-controller, met Tele-Control en Sensor Check, PID, 2 uitgangen
HI504224-0

Levertermijn: 2 à 3 weken
- +
In winkelmandjeDe HI 504 serie pH/ORP-regelaars zijn ideaal voor continue opvolging van systemen tot 32 installaties. Een eenvoudige 'kettingschakeling' naar een computer, met Hanna's optionele Windows-compatibele software (HI 92500), is nodig om tot maximaal een kilometer afstand de systemen te kunnen beheren. Deze software laat toe om 32 van dergelijke instrumenten op te volgen en elke regelaar werkt zelfstandig voor zowel de procesregeling van pH of ORP.

HI 504 voorziet in een hoog betrouwbaarheidsniveau naar procesbeheersing. Het exclusieve 'fail safe'-alarmsysteem voorziet bescherming tegen stroomuitval en andere procesproblemen terwijl het sensor-checksysteem u toelaat om direct te reageren als één van de elektrodes aandacht nodig heeft. Het onderhoud voor de elektrode is vereenvoudigd met een auto-reiniging en elk instrument zal de laatste 100 foutmeldingen opslaan en kunnen weergeven.

Om afstanden te overbruggen van meer dan één kilometer voorzien we in een modem (ook draadloos, HI 504900 voor gsm) om de processen online te kunnen opvolgen. Als u niet steeds bij een pc bent kan u de draadloze optie kiezen en instellen om de systeemwaarden op te vragen en eventuele alarmen mobiel te ontvangen. De HI 504-serie biedt u de mogelijkheid om via de analoge uitgangen een recorder en een doseersysteem aan te sluiten. U kan kiezen tussen een aan/uit-regeling of PID naargelang de systeemvereisten. Het programmeerbaar geheugen heeft een ondersteunende energievoorziening en elk model heeft een aardingsingang om de standtijd van de elektrode te verhogen. Een automatische 1- of 2-puntskalibratie met manuele of automatische temperatuurcompensatie behoren standaard tot elke regelaar.

De HI 504910 is een optionele digitale transmitter, welke nodig is als de afstand tussen de regelaar en de elektrode groter is dan twintig meter. Deze krachtige transmitter kan de sensorgegevens tot 1.000 meter verzenden. U hoeft het proces niet stil te leggen gedurende de kalibratie: een éénpuntskalibratie kan uitgevoerd worden met de draagbare digitale kalibrator (HI 504920) via een kabelverbinding (HI 7290) met de transmitter.

  • Vergevorderde controlefunctie: van 1 tot 32 installaties
  • Communicatie via telefoon: alarm & systeemwaarden mobiel opvragen
  • Sensor-checktechnologie: continue opvolging van de systeemelektrode