pH-tester voor brood en deeg
HI981038

Levertermijn: 2 à 3 weken
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met pH-elektrode, kalibratievloeistof, reinigingsoplossing, bewaarvloeistof en batterij

De HI981038 pH-tester is een toepassingsspecifiek ontworpen instrument voor het meten van de pH tijdens de deegbereiding en het maken van brood.

De pH-elektrode van deze tester maakt gebruik van een open junctie. Deze is beter bestand tegen verstopping wanneer de elektrode in vaste en halfvaste stoffen wordt gebruikt. De behuizing is van PVDF. Polyvinylideenfluoride is een plastic van voedingskwaliteit dat bestand is tegen de meeste chemicaliën en oplosmiddelen, waaronder natriumhypochloriet. Het heeft een hoge slijtvastheid, mechanische sterkte en weerstand tegen ultraviolet. PVDF is ook resistent tegen schimmelgroei.

De conische punt zorgt voor een gemakkelijke penetratie in  vaste en halfvaste stoffen, wat nodig is als u een directe meting wilt doen in deeg.

Het pH-gevoelig glas maakt gebruik van een speciale lagetemperatuurs-technologie met een lagere weerstand in vergelijking met algemene doeleinden. Dit is nuttig bij het meten van voedselproducten bij lagere temperaturen om de ideale weerstand te hebben voor het meetcircuit.

De deegtester wordt automatisch op één of twee punten gekalibreerd. De kalibratiebuffers worden automatisch herkend en na kalibratie worden de gebruikte bufferwaarden op het display weergegeven.

  • Stabiliteitsindicator en batterijniveau
  • Eenvoudige 1- of 2-punts kalibratie met automatische herkenning van gebruikte buffers
  • Melding als elektrode moet worden gereinigd
  • Lagetemperatuursglas