Precisiethermometer met CAL Check, -50,0 tot 150,0°C, 2m kabel
HI146-00

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met sonde, batterij en handleiding

HI 146 zijn heel nauwkeurige thermometers met een professionele graadsonde en een flexibele kabel van 2m. De CAL CHECKTM functie is ingebouwd om u toe te laten de nauwkeurigheid van uw meter altijd te bevestigen. U kan de exacte temperatuur van elk product continu en gemakkelijk bekijken op het grote lcd-scherm. Met hun compacte en eenvoudige ontwerp, een vaste sonde uit roestvrij staal en een optionele sondehouder, zijn deze thermometers ideaal voor het controleren van de temperatuur van vloeistoffen, halfvaste stoffen en gekoeld voedsel.

HI 146-00 en HI 146-99 kunnen gemakkelijk gedragen worden van plaats tot plaats of geïnstalleerd in een vaste positie met het voorgevormde oogje en de sondehouder voor aan de muur.

  • CAL CHECKTM
  • Hang boven de stalen of testplaats
  • Temperatuursonde uit roestvrij staal
  • Waterbestendig (HI 146-99)

Nauwkeurige metingen met CAL-Check

Om er zeker van te zijn dat de meter de correcte temperatuur weergeeft, werd de HI 146 ontwikkeld met Hanna Instruments' exclusieve CAL-Checkschakelaar. Door de schakelaar eenvoudig van 'read' naar 'test' te zetten en zonder gebruik van ander extern materiaal, kan de gebruiker zeker zijn van de nauwkeurigheid van de meter. In de testmode toont HI 146 0,0 °C ±0,3 °C . Dat is de nauwkeurigheid van de meter. Met deze innovatie van Hanna Instruments kan de nauwkeurigheid gecontroleerd worden tijdens de levensduur van de thermometer zonder andere accessoires of extra investeringen te vereisen.