Zakformaat multiparameter fotometer voor zeewater met Bluetooth
HI97115

Levertermijn: < 4 werkdagen
- +
In winkelmandje  • > Bestelinformatie:

    geleverd met cuvetten, batterijen en kwaliteitscertificaat

Meet 8 belangrijke parameters met één fotometer!

De HI97115 Marine Master is een compacte en veelzijdige multiparameter fotometer ontworpen om pH, alkaliniteit, ammonia, calcium, magnesium, nitraat, nitriet en fosfaat te bepalen in zeewateraquaria en mariene biologietoepassingen.

Marine Master

De HI97115 kan worden gebruikt als een standalone fotometer of kan worden verbonden met de Hanna Lab-app met een smartphone of tablet via de geïntegreerde Bluetooth-module. Indien verbonden, omvatten de Hanna Lab-app-functies metingen met de mogelijkheid om notities toe te voegen, datalogging met uitgebreide opslagcapaciteit, het delen van gegevens en de mogelijkheid om methodegroepen te creëren en op te slaan.
De HI97115 fotometer heeft een geavanceerd optisch systeem dat gebruik maakt van een led en een smalbandinterferentiefilter die nauwkeurige en herhaalbare metingen mogelijk maakt.
Deze dompeldichte meter is uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk, met een helpmodus die u stap voor stap begeleidt.

  • CAL Check
  • Geavanceerd optisch systeem met optische filters voor hoge nauwkeurigheid
  • IP67 behuizing
  • Logt de laatste 50 metingen
  • Reactietimer
  • Indicatie batterijstatus en automatische uitschakeling
  • Helpmodus met stapsgewijze instructies

Het referentiesysteem compenseert eventuele drift als gevolg van stroomfluctuaties of veranderingen in de omgevingstemperatuur. Met een led-lichtbron verkrijgt u snel een stabiele meting. Het optische systeem is afgesloten van stof, vuil en water van buitenaf.

Hanna Lab App

Bij gebruik met de HI97115 voegt de Hanna Lab-app een verbeterde gebruikerservaring toe aan een compatibel smartapparaat. Functies omvatten: meten met de mogelijkheid om notities toe te voegen, datalogging met uitgebreide opslagcapaciteit, het delen van gegevens en de mogelijkheid om methodegroepen te creëren en op te slaan.

CAL Check™

Hanna Instruments' exclusieve CAL Check-functie zorgt voor prestatieverificatie en kalibratie van de meter volgens NIST. Onze CAL Check-standaardcuvetten zijn ontwikkeld om een specifieke absorptiewaarde bij desbetreffende golflengte te simuleren om de nauwkeurigheid van de metingen te verifiëren. Het CAL Check-display leidt de gebruiker stap voor stap door het validatieproces en de gebruikerskalibratie.

Helpfunctie

De ingebouwde hulp leidt u stap voor stap door het meetproces. Het omvat alle stappen die nodig zijn voor monstervoorbereiding, vereiste reagentia en hoeveelheden. Deze fotometer is ontworpen met een verlicht display met virtuele toetsen, een batterijstatusindicator en foutmeldingen. De gekozen parameter en gebruikte methode worden samen met de meetwaarde weergegeven.

Batterijstatus

Deze meters maken gebruik van drie AA-batterijen waarmee ongeveer 800 metingen kunnen worden gedaan. De meter schakelt automatisch uit na 15 minuten inactiviteit om de batterij te sparen. Een indicator geeft de resterende levensduur van de batterij aan.